Om företaget

Macring Oy grundades 1994 med syftet att erbjuda oöverträffat värde för kunderna genom att tillämpa de senaste teknikerna inom industriteknik och automation. Vår personal har bred och gedigen erfarenhet inom maskinbygge och produktionssystem. Macring har alltid varit känt för sin förmåga att lösa kundernas tillverkningsproblem med högst innovativa lösningar.
Vårt huvudkontor finns i Pikis i Finland och våra tillverkningscentraler finns runtom i Finland och Ukraina. I Finland fokuserar vi på kompletta systemleveranser medan vårt dotterbolag i Ukraina producerar maskiner och verktyg.
Vi utformar, utrustar och tillverkar strömlinjeformade produktionslinjer för stålplåtsindustrin. Vi hjälper våra kunder att producera utmärkta produkter genom att förbättra processflöden, minska kostnader, öka kapaciteten och minska miljöbelastningen.
Våra kunder består av stora internationella företag, som producerar stålplåtsprodukter för byggbranschen. Våra produktlinjer inkluderar regnvattensystem, rullformnings – och klippsystem och stålramssystem. Vi arbetar globalt.
Vår styrka ligger i ett flexibelt och snabbt arbetssätt. Vi skräddarsyr lösningar enligt kundens önskemål. Vår gedigna erfarenhet och kompetens gör det möjligt för oss att erbjuda innovativa och kostnadseffektiva lösningar. Vi kan leverera nyckelfärdiga lösningar, som innefattar fabrikslayouter, utformning av utrustning, investeringsanalys, affärsplanering, projekthantering, linjemontering, testning och service.
Vårt nyckelmål är leveransprestanda. Vårt affärslöfte är att leverera det vi lovar. Vi vill göra affärerna smidigare, förbättra effektiviteten i projekt, sänka nivån på icke-värdeskapande tid och insatser samt minska övergripande driftkostnader samtidigt som vi förbättrar kundservicen och kundfördelarna.