Yritys

Macring Oy on perustettu vuonna 1994, ja sen tarkoituksena on tarjota asiakkailleen lisäarvoa soveltamalla nykyaikaisimpia valmistus- ja automaatiotekniikoita. Vuoden 2019 lopussa Macring Oy:n pääomistajaksi tuli Kaarjoki -konserni johon kuuluvat Kaarjoki Konepaja Oy ja Mamec Oy.

Henkilöstöllämme on laaja ja pitkäaikainen kokemus koneerakennuksesta ja tuotantojärjestelmistä. Macring on aina ollut tunnettu kyvystään ratkaista asiakkaan valmistusongelmat erittäin innovatiivisilla ratkaisuilla.

Pääkonttorimme sijaitsee Piikkiössä ja toimituksemme perustuvat laajaan alihankkijaverkostoon sekä omaan konepajaan Ukrainassa.

Toimitamme tuotantolinjoja sadevesijärjestelmien valmistukseen,  kattosiltojen ja tikkaiden valmistukseen, erilaisten profiilien rullamuovaukseen ja ohutlevyn leikkaukseen ja käsittelyyn. Rullamuovauskoneillamme valmistetaan esimerkiksi sadevesikouruja, putkia, kattopeltiä, kattosiltoja, varastohyllyjä, lumiesteitä ja teräsprofiileja rakennusteollisuuteen. Toteutamme myös hydaulipuristin/robottisolut ja leikkaus/katkaisulinjat ohutlevyteollisuudelle.

Vahvuutemme on joustava ja ketterä toimintatapa. Voimme räätälöidä ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Laaja kokemuksemme ja osaamisemme mahdollistavat innovatiiviset ja kustannustehokkaat ratkaisut.

Toteutamme avaimet käteen projekteja budjettitarjouksesta toteutukseen sisältäen tehdaslayout, laitesuunnittelu, projektinhallinta, linjaston kokoonpano, testaus ja käyttöönotto.