Ratkaisut

Kattava valikoimamme sisältää sekä standardoituja tuotteita että räätälöityjä ratkaisuja.

 

Sadevesijärjestelmät ja puristinlinjat

Voimme suunnitella ja toteuttaa kokonaisia tuotantolinjoja, jotka säästävät asiakkaidemme aikaa, rahaa ja vaivaa. Olemme toimittaneet yli 20 kokonaista tuotantolinjaa sadevesijärjestelmille sekä satoja yksittäisiä työkaluja erilaisille tuotteille.

Kouru ja putkilinjat

Valmistamme sarjatuotantoon tarkoitettuja putki- ja kourukoneita. Suunnittelemme ja valmistamme koneen ja rullastot itse joten kone voidaan muokata asiakkaan tarpeiden mukaan. Linja voidaan varustaa pakkauskoneella ja tuote hoitaa roboteilla varastointiin asti. Rullamuovauskone voi olla kiinteä, tai kasettikone vaihdettavilla rullastoilla.

Epäkeskopuristinlinjat

Epäkeskopuristinlinja sisältää kelaimen, oikaisulaitteen, puristimen, työkalut ja tuotekuljettimen tarpeen mukaan. Sadevesijärjestelmän osista kourun päädyt, jatkopannat, seinäkiinnikkeet, kiilat ja koukut valmistetaan epäkeskotyökaluilla. Olemme toimittaneet työkaluja useisiin eri kourutyyppeihin ja tarvittaessa muokkaamme piirustukset sopiviksi tai teemme kokonaan uuden tuotteen. Oikaisulaitteen logiikkaohjaus on integroitu puristimeen ja kaikki linjan osat on suunniteltu toimimaan yhdessä. Macring epäkeskolinja on testattu varmatoimien ratkaisu ja nopea ottaa käyttöön.

Hydraulipuristinlinjat

Hydraulipuristimemme on suunniteltu syvävedettäville osille kuten lähtökaulukset, putkimutkat ja kourun sisä- ja ulkokulmat. Puristimen pöytä on riittävän iso jotta useita työkaluja mahtuu samaan aikaan puristimeen. Ratkaisussamme saumaus voidaankin tehdä suoraan puristimessa, aikaa ja rahaa säästyy. Puristin voidaan varustaa kelaimella ja syöttölaitteella joka nopeuttaa tuotantoa tai kappaleen syöttö/siirto hoitaa robotilla.

Kysy myös yksittäisiä hydraulipuristimia – tuomme maahan laadukkaita puristimia ja asennuspalvelumme hoitaa käyttöönoton.

 

 

Ohutlevyn käsittely ja rullamuovaus

Suunnittelemme ja toteutamme innovatiivisia rullamuovaus- ja leikkauslinjoja. Olemme toimittaneet noin 1000 laitetta ympäri maailmaa. Tuotteemme sisältävät:

 

 

Palvelut

Voimme ratkaista valmistushaasteet laitteiden suunnittelusta käyttöönottoon, jolloin asiakas voi keskittyä omaan liiketoimintaan.

Suunnittelu
Kokemuksemme ja nykyaikaiset 3D-ohjelmistomme varmistavat kykymme tuottaa vaativia koneita ja prosesseja, jotka on räätälöity asiakkaidemme tarpeisiin.

After Sales
Takaamme pitkäaikaisen ja toimivan käytön – tarjoamme asiakkaillemme varaosia ja huolto-ohjelmia. Huoltomme voi tilata joko erikseen satunnaista palvelua varten tai palvelusopimuksen järjestelmällisestä pitkäaikaisesta huollosta.