MACRINGille uusi toimitusjohtaja

Macring Oy:n hallitus on nimittänyt Jussi Katajaisen uudeksi toimitusjohtajaksi 1.12.2022 alkaen. Yhtiön pitkäaikainen toimitusjohtaja Heikki Kärpijoki jatkaa yhtiön neuvonantajana. Jussi aloitti Macringissä elokuussa 2022 ja ennen Macringille tuloaan hän työskenteli LeinoCastin teräsvalimon toimitusjohtajana.

”Macringin työntekijöillä on valtava kokemus ja asiantuntemus ohutlevyteollisuuden automatisoitujen tuotantolinjojen ja tuotantosolujen valmistuksesta sekä syväveto-, taivutus- ja rullamuovaustekniikoista. Tällä hetkellä Macringilla on useita mielenkiintoisia projekteja meneillään ja lisää tulossa. On myös hienoa, että Heikin osaaminen ja laaja kokemus alalta pysyy yhtiössä”, Jussi Katajainen sanoo.

 

Lisätietoja:

Jussi Katajainen
Managing director
Macring Oy
Jussi.Katajainen@macring.fi
+358 405214432