MAXIMISING CUSTOMER VALUE
MG

Macring Teräslevyjärjestelmät

Macring on suunnitellut, valmistanut ja toimittanut yli 600 profilointi- ja leikkauslinjaa sekä teräskonstruktioiden tuotantokokonaisuutta ympäri maailmaa. Macring on yksi kokeneimmista laitetoimittajista profilointialalla.

Halkaisu- ja Leikkauslinjat
Tiililinjat
Trapetsilinjat
Snap Lock -linjat

Macring Sadevesijärjestelmät

Macringin suunnittelemia ja toimittamia sadevesijärjestelmien tuotantolaitoksia toimii 9 maassa. Kaiken kaikkiaan Macring on toteuttanut n. 20 sadevesijärjestelmätoimitusta.

Kouru- ja Putkilinja
Epäkeskopuristinlinja
Hydraulipuristinlinja
Teräskonstruktiojärjestelmät

Tämän päivän rakennusteollisuudessa hyvin tärkeiksi asioiksi ovat nousseet kierrätysmateriaalien käyttö, rakennusmenetelmien tehokkuus ja turvallisuusstandardit erityisesti maanjäristysherkillä alueilla. Macring Group voi tarjota moderneja teräskonstruktiojärjestelmiä sekä asunto- että kevyeen liikerakentamiseen.

Räätälöidyt järjestelmät

Macring on aina ollut tunnettu kyvystään ratkaista asiakkaan tuotannollisia ongelmia kaikkein kehittyneimmillä ratkaisuilla. Tämä on vieläkin yksi vahvuuksistamme ja palvelemme asiakkaitamme kehittämällä räätälöityjä koneita ja tuotantolinjoja heidän erityistarpeisiinsa.

After Sales

Laitteiden käytettävyyden varmistamiseksi tarjoamme asiakkaillemme eriasteisia huoltopalveluita. Huolto voi käsittää asiakkaan tilaaman yksittäisen työn tai suunnitelmallisen huoltosopimuksen. Toimittamiemme linjojen varaosapalvelu on luonnollisesti osa huoltopalvelua.

Stellar Building System

Stellar Technology Stellar Rakennusjärjestelmämme yhdistää teräksen lujuuden kevytbetoniin ja näin syntyy ainutlaatuinen uusi rakentamisen kokonaisjärjestelmä. Lue lisää Stellar sivustoltamme
www.stellar-technology.org

Esitteet

Trapetsilinjat
Muotokatelinjat
C-U Linjat
Sadevesijärjestelmät
Snap Lock Linjat
Neliöputki- ja kourulinjat
Halkaisu- ja LeikkauslinjatKäytetyt laitteet

Tietosivu 1
Tietosivu 2
Tietosivu 3

Videot

Macring Group, YouTube